Online gemak en vermaak

SeniorWeb organiseert speciale workshops over het gemak dat internet biedt

De SeniorWeb Leslocaties bieden in september speciale workshops, cursussen en vragenuurtjes op het gebied van online gemak en vermaak. Contact houden met vrienden en familie, boodschappen doen of een spelletje spelen. Activiteiten die we allemaal wel eens doen en die ook allemaal online kunnen. Tijdens de coronacrisis is voor velen van ons duidelijk geworden hoe prettig dat kan zijn. Tijdens deze speciale themamaand helpen de leslocaties senioren graag op weg om iedereen het gemak en plezier van de online wereld te laten ervaren.

Uitleg en inspiratie
Op seniorweb.nl/online-gemak-en-vermaak staan allerlei leuke en nuttige tips en apps over dit thema. Met handige uitleg over praktische zaken zoals veilig online winkelen of mobiel bankieren. Of met leuke inspiratie over muziek luisteren op Spotify of hoe u op de iPad de krant of boeken kunt lezen. Met de Online gemak en vermaak-quiz, kan de kennis over deze onderwerpen op een leuke manier getest worden.

SeniorWeb helpt zowel online als op locatie aan het digitaal vaardig maken van senioren. In verschillende SeniorWeb Leslocaties in het hele land, gerund door vrijwilligers, leren senioren stap voor stap hoe ze werken met de computer, tablet of smartphone. Dit is veelal gratis en soms tegen een kleine vergoeding.

Wilt u ook weten hoe u zaken die u nu fysiek doet ook gemakkelijk online kunt doen? Kom  naar onze leslocaties :

Vrijdagmiddag 25 september van 14.00 – 16.00 uur in de Bibliotheek in Naaldwijk. St. Martinusstraat 67
Zaterdagmorgen 26 september zijn wij van 10.00 – 12.00 uur in de bibliotheek in ’s-Gravenzande Zandeveldplein 26
Kom gerust langs . Voor meer informatie www. seniorwebwestland.nl

AANMELDEN VERPLICHT BEL

FRANCINE SCHOLTES- BRINKMAN 0174-623996 OF
GEEF HET DOOR IN DE BIBLIOTHEEK

Na de pauze behandelen we 50 tips en trucs voor Windows 10.